0

Doaku

Posted by lina yazid on 9:05 AM
Ya Allah.
ku bermohon kepadaMu agar Kau kekalkanlah dia bersamaku..
sesungguhnya aku sangat takut kehilangannya..
sesungguhnya aku mencintainya keranamu Ya Allah..

perasaan selama hampir sepuluh tahun ini, aku jaganya keranaMu..
kerna aku yakin dia adalah jodohku..
namun tidak putus doaku kepadaMu agar diperkuatkan lagi jodohku dengannya..
ku bermohon kepadaMu Ya Allah, agar perasaan itu kekal hingga ke Jannah..



0

Edcoustic - Muhasabah Cinta

Posted by lina yazid on 7:04 AM

0

Sigma - Istikharah Cinta + Lirik Lagu

Posted by lina yazid on 7:02 AM






Ya Allah..Kau pertemukanlah aku dengan suami yg mencintai aku keranamu dan bisa membinbing aku utk mengenal cinta-Mu..

0

Alhamdulillah..

Posted by lina yazid on 6:34 PM
Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah..

itu saje ungkapan yg mampu aku lafazkan sejak mlm td..
setelah hampir 3minggu aku berusaha utk menyiapkan tugasan yg telah diamanahkan kpd aku,
smlm adalah kemuncaknya..tugasan yg dahulunya menjadi permainan jari & mataku selama 3tahun,
tetapi telah aku tinggalkannya selama setahun..hehe..serius dpt ku rasakan perbedaannya..
kalau dulu,tak rujuk buku finance pun still blh agak lg nk guna formula ape, tp time buat tugasan tu..mmg blur & tak mampu nk berfikir nk gunakan formula apa..& lg best, time surf internet nk tgk bbrp formula yg mmg lgsg tak ingt nama nya time tu, pergh, sgt la blur, sgt la tak faham ape sbnrnya formula2 tu..
aduish..baru setahun je tak pegang buku finance, dah jd pelupa mcm tu..

kiranya, dpt lah aku jadikan pengajaran buat diri aku sendiri..hikhik..
belajar tu biarlah dari hati & minda..insyaAllah akan ingat sampai bila2..
dan jangan belajar hanya mengikut rasa, kelak akan susah bila menempuh sesuatu yg tak diduga..


Doaku

Ya Allah.
ku bermohon kepadaMu agar Kau kekalkanlah dia bersamaku..
sesungguhnya aku sangat takut kehilangannya..
sesungguhnya aku mencintainya keranamu Ya Allah..

perasaan selama hampir sepuluh tahun ini, aku jaganya keranaMu..
kerna aku yakin dia adalah jodohku..
namun tidak putus doaku kepadaMu agar diperkuatkan lagi jodohku dengannya..
ku bermohon kepadaMu Ya Allah, agar perasaan itu kekal hingga ke Jannah..


Edcoustic - Muhasabah Cinta

Sigma - Istikharah Cinta + Lirik Lagu







Ya Allah..Kau pertemukanlah aku dengan suami yg mencintai aku keranamu dan bisa membinbing aku utk mengenal cinta-Mu..

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah..

itu saje ungkapan yg mampu aku lafazkan sejak mlm td..
setelah hampir 3minggu aku berusaha utk menyiapkan tugasan yg telah diamanahkan kpd aku,
smlm adalah kemuncaknya..tugasan yg dahulunya menjadi permainan jari & mataku selama 3tahun,
tetapi telah aku tinggalkannya selama setahun..hehe..serius dpt ku rasakan perbedaannya..
kalau dulu,tak rujuk buku finance pun still blh agak lg nk guna formula ape, tp time buat tugasan tu..mmg blur & tak mampu nk berfikir nk gunakan formula apa..& lg best, time surf internet nk tgk bbrp formula yg mmg lgsg tak ingt nama nya time tu, pergh, sgt la blur, sgt la tak faham ape sbnrnya formula2 tu..
aduish..baru setahun je tak pegang buku finance, dah jd pelupa mcm tu..

kiranya, dpt lah aku jadikan pengajaran buat diri aku sendiri..hikhik..
belajar tu biarlah dari hati & minda..insyaAllah akan ingat sampai bila2..
dan jangan belajar hanya mengikut rasa, kelak akan susah bila menempuh sesuatu yg tak diduga..

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.