0

Alhamdulillah..

Posted by lina yazid on 6:34 PM
Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah..

itu saje ungkapan yg mampu aku lafazkan sejak mlm td..
setelah hampir 3minggu aku berusaha utk menyiapkan tugasan yg telah diamanahkan kpd aku,
smlm adalah kemuncaknya..tugasan yg dahulunya menjadi permainan jari & mataku selama 3tahun,
tetapi telah aku tinggalkannya selama setahun..hehe..serius dpt ku rasakan perbedaannya..
kalau dulu,tak rujuk buku finance pun still blh agak lg nk guna formula ape, tp time buat tugasan tu..mmg blur & tak mampu nk berfikir nk gunakan formula apa..& lg best, time surf internet nk tgk bbrp formula yg mmg lgsg tak ingt nama nya time tu, pergh, sgt la blur, sgt la tak faham ape sbnrnya formula2 tu..
aduish..baru setahun je tak pegang buku finance, dah jd pelupa mcm tu..

kiranya, dpt lah aku jadikan pengajaran buat diri aku sendiri..hikhik..
belajar tu biarlah dari hati & minda..insyaAllah akan ingat sampai bila2..
dan jangan belajar hanya mengikut rasa, kelak akan susah bila menempuh sesuatu yg tak diduga..


0 Comments

Post a Comment

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..Terima kasih Ya Allah..

itu saje ungkapan yg mampu aku lafazkan sejak mlm td..
setelah hampir 3minggu aku berusaha utk menyiapkan tugasan yg telah diamanahkan kpd aku,
smlm adalah kemuncaknya..tugasan yg dahulunya menjadi permainan jari & mataku selama 3tahun,
tetapi telah aku tinggalkannya selama setahun..hehe..serius dpt ku rasakan perbedaannya..
kalau dulu,tak rujuk buku finance pun still blh agak lg nk guna formula ape, tp time buat tugasan tu..mmg blur & tak mampu nk berfikir nk gunakan formula apa..& lg best, time surf internet nk tgk bbrp formula yg mmg lgsg tak ingt nama nya time tu, pergh, sgt la blur, sgt la tak faham ape sbnrnya formula2 tu..
aduish..baru setahun je tak pegang buku finance, dah jd pelupa mcm tu..

kiranya, dpt lah aku jadikan pengajaran buat diri aku sendiri..hikhik..
belajar tu biarlah dari hati & minda..insyaAllah akan ingat sampai bila2..
dan jangan belajar hanya mengikut rasa, kelak akan susah bila menempuh sesuatu yg tak diduga..

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.