0

bengang!!

Posted by lina yazid on 11:15 PM
haish..bengang betul la ak..
nk ckp ak salah cakap kat dia ni..rasanya tak mungkin la..
sebab dah lebih dari 3 orang ak tanya perkara yang sama..
dan jawapan yang ak terima pun sama..
nak cakap ak ni budak baru and x pernah buat benda tu, memang betul la..
tapi kalau senior2 yang ak tanya tu bagi jawapan yang sama,
tu dikira miscommunication jugak ke??
aduyai!!!

0

Pemecah Tradisi~~

Posted by lina yazid on 8:45 PM
for boys..c ZUL la pemecah nye..
hehe..tarikh tunang: 31 Dis 2010

for girls..c KAK PAH la..sape lg..
hehe..tarikh tunang: 12 Nov 2011
TO BOTH OF YOU:-


kami doakan agar pertunangan kalian berdua & pasangan akan 
berkekalan hingga ke jinjang pelamin &
juga kekal hingga ke akhir hayat.. ^_^

0

my BFF~~

Posted by lina yazid on 8:30 PM
1 MALAYSIA!!  ^_^
kalo x silap ni pd awal tahun 2010~~
ni first gathering ktorg yg melibatkan semua  race..
1 Malaysia!!
ni pulak time raya tahun 2011~~
open house kt umah shaf..~~
hehe..seronok dpt sambut dgn kwn2 non-Muslim yg lain..

0

Tiba..tiba Teringat..

Posted by lina yazid on 8:12 PM
sory ye my beloved blog..
tiba2 lak ak teringat zaman2 muda dlu..
hmm..zaman br nk msuk 20an dlu la..
(ek eleh..padahal br je 2thn ak berada dlm lingkungan 20an ni..hukhuk)

hmm..time tu umur br 19thn..br nk kenal dunia..
kwn dgn org yg tua nye 2,3lg tua dr ak..
dgn mcm2 perangai org ak kenal..
but just 1 person ni yg ak rase spatutnye dia blh menjadi 'guardian' ak..
but dia dah pn menyalahgunakan erti persahabatan ak tu utk sesuatu yg x sepatutnye..
& disebabkan itulah ak sgt2 benci & mmg xnk dgr suara dia, xnk tgk muka dia, 
& xnk tahu ape2 sje yg berkaintan dgn dia..SEBAB..AKU BENCI DIA..
& ALHAMDULILLAH..setelah beberapa thn ni..mmg ak dah xdgr pape psl dia dah..huhu
tenang sbb dia pn tau yg ak mmg xsuka diganggu & ak pn xganggu idop dia..

LIFE HAPPILY YA~~


0

Pity Blog..

Posted by lina yazid on 9:03 PM
Kesian kt blog ak ni..
asal ak marah,bengang or sakit ati..
msti kt ko ak luahkan..


mianhae,blog~~
ak ni xde tmpt len nk luahkan..
kalo luahkan kt human..dorg nye respon sgt x membantu...
atleast luahkn kt ko pn dah sgt2 bagus... 
walaupun ko x respon kt ak,tp itu dah cukup melegakan..


gomawo~~

0

Hipokrit!!

Posted by lina yazid on 8:56 PM
huish..sakit ati tul la..
nmpk je lemah lembut..sopan santun..soft spoken..
tapi tu sume FAKE!!! HIPOKRIT!!!


ak benci ko!! 
mentang2 la ak ni menumpang je kt umah ko..
mcm2 ko buat kt ak kn..
ak ni dah cukup baik dah x amik tau langsung psl fmly ko..
ank2 ko..kalo org len..dorg dah kepochi dah ko tau..!!
dorg dah buka cite dah ape yg blaku everyday kt umh ko tu..


benda yg ak xbuat tu la yg ko tuduh..
pe yg ak buat sume slh kt mata ko..!!!
ank2 ko tu nk ditempik xblh.nk dimarah xblh..
tegur sikit ank tu,dah mula la ko tarik muka!!
pwuih..bagus sgt la mcm tu..patut la ank ko mengada2..mcm ko..!!

bengang!!

haish..bengang betul la ak..
nk ckp ak salah cakap kat dia ni..rasanya tak mungkin la..
sebab dah lebih dari 3 orang ak tanya perkara yang sama..
dan jawapan yang ak terima pun sama..
nak cakap ak ni budak baru and x pernah buat benda tu, memang betul la..
tapi kalau senior2 yang ak tanya tu bagi jawapan yang sama,
tu dikira miscommunication jugak ke??
aduyai!!!

Pemecah Tradisi~~

for boys..c ZUL la pemecah nye..
hehe..tarikh tunang: 31 Dis 2010

for girls..c KAK PAH la..sape lg..
hehe..tarikh tunang: 12 Nov 2011
TO BOTH OF YOU:-


kami doakan agar pertunangan kalian berdua & pasangan akan 
berkekalan hingga ke jinjang pelamin &
juga kekal hingga ke akhir hayat.. ^_^

my BFF~~

1 MALAYSIA!!  ^_^
kalo x silap ni pd awal tahun 2010~~
ni first gathering ktorg yg melibatkan semua  race..
1 Malaysia!!
ni pulak time raya tahun 2011~~
open house kt umah shaf..~~
hehe..seronok dpt sambut dgn kwn2 non-Muslim yg lain..

Tiba..tiba Teringat..

sory ye my beloved blog..
tiba2 lak ak teringat zaman2 muda dlu..
hmm..zaman br nk msuk 20an dlu la..
(ek eleh..padahal br je 2thn ak berada dlm lingkungan 20an ni..hukhuk)

hmm..time tu umur br 19thn..br nk kenal dunia..
kwn dgn org yg tua nye 2,3lg tua dr ak..
dgn mcm2 perangai org ak kenal..
but just 1 person ni yg ak rase spatutnye dia blh menjadi 'guardian' ak..
but dia dah pn menyalahgunakan erti persahabatan ak tu utk sesuatu yg x sepatutnye..
& disebabkan itulah ak sgt2 benci & mmg xnk dgr suara dia, xnk tgk muka dia, 
& xnk tahu ape2 sje yg berkaintan dgn dia..SEBAB..AKU BENCI DIA..
& ALHAMDULILLAH..setelah beberapa thn ni..mmg ak dah xdgr pape psl dia dah..huhu
tenang sbb dia pn tau yg ak mmg xsuka diganggu & ak pn xganggu idop dia..

LIFE HAPPILY YA~~

Pity Blog..

Kesian kt blog ak ni..
asal ak marah,bengang or sakit ati..
msti kt ko ak luahkan..


mianhae,blog~~
ak ni xde tmpt len nk luahkan..
kalo luahkan kt human..dorg nye respon sgt x membantu...
atleast luahkn kt ko pn dah sgt2 bagus... 
walaupun ko x respon kt ak,tp itu dah cukup melegakan..


gomawo~~

Hipokrit!!

huish..sakit ati tul la..
nmpk je lemah lembut..sopan santun..soft spoken..
tapi tu sume FAKE!!! HIPOKRIT!!!


ak benci ko!! 
mentang2 la ak ni menumpang je kt umah ko..
mcm2 ko buat kt ak kn..
ak ni dah cukup baik dah x amik tau langsung psl fmly ko..
ank2 ko..kalo org len..dorg dah kepochi dah ko tau..!!
dorg dah buka cite dah ape yg blaku everyday kt umh ko tu..


benda yg ak xbuat tu la yg ko tuduh..
pe yg ak buat sume slh kt mata ko..!!!
ank2 ko tu nk ditempik xblh.nk dimarah xblh..
tegur sikit ank tu,dah mula la ko tarik muka!!
pwuih..bagus sgt la mcm tu..patut la ank ko mengada2..mcm ko..!!

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.