0

Tiba..tiba Teringat..

Posted by lina yazid on 8:12 PM
sory ye my beloved blog..
tiba2 lak ak teringat zaman2 muda dlu..
hmm..zaman br nk msuk 20an dlu la..
(ek eleh..padahal br je 2thn ak berada dlm lingkungan 20an ni..hukhuk)

hmm..time tu umur br 19thn..br nk kenal dunia..
kwn dgn org yg tua nye 2,3lg tua dr ak..
dgn mcm2 perangai org ak kenal..
but just 1 person ni yg ak rase spatutnye dia blh menjadi 'guardian' ak..
but dia dah pn menyalahgunakan erti persahabatan ak tu utk sesuatu yg x sepatutnye..
& disebabkan itulah ak sgt2 benci & mmg xnk dgr suara dia, xnk tgk muka dia, 
& xnk tahu ape2 sje yg berkaintan dgn dia..SEBAB..AKU BENCI DIA..
& ALHAMDULILLAH..setelah beberapa thn ni..mmg ak dah xdgr pape psl dia dah..huhu
tenang sbb dia pn tau yg ak mmg xsuka diganggu & ak pn xganggu idop dia..

LIFE HAPPILY YA~~


0 Comments

Post a Comment

Tiba..tiba Teringat..

sory ye my beloved blog..
tiba2 lak ak teringat zaman2 muda dlu..
hmm..zaman br nk msuk 20an dlu la..
(ek eleh..padahal br je 2thn ak berada dlm lingkungan 20an ni..hukhuk)

hmm..time tu umur br 19thn..br nk kenal dunia..
kwn dgn org yg tua nye 2,3lg tua dr ak..
dgn mcm2 perangai org ak kenal..
but just 1 person ni yg ak rase spatutnye dia blh menjadi 'guardian' ak..
but dia dah pn menyalahgunakan erti persahabatan ak tu utk sesuatu yg x sepatutnye..
& disebabkan itulah ak sgt2 benci & mmg xnk dgr suara dia, xnk tgk muka dia, 
& xnk tahu ape2 sje yg berkaintan dgn dia..SEBAB..AKU BENCI DIA..
& ALHAMDULILLAH..setelah beberapa thn ni..mmg ak dah xdgr pape psl dia dah..huhu
tenang sbb dia pn tau yg ak mmg xsuka diganggu & ak pn xganggu idop dia..

LIFE HAPPILY YA~~

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.