0

Let It Go

Posted by lina yazid on 7:22 AM
hmm.. topic tu mcm OST cerita Frozen kan hehe..
actually, dari last year aku nak share dengan ko..tapi tak dan ler nak menaip nih..
hehe.. ape yang aku nak share ni cuma aku nak cakap yang aku dah lama cuba lupakan orang yang aku admired tu.. thanks to kawan aku Nurul sebab kalau tak disebabkan kata-kata dia mungkin aku still lagi mengharapkan orang tu..

move on to new episode and now Alhamdulillah, aku berjaya meleraikan perasaan aku dekat dia..
aku cuma biarkan perasaan tu berlalu pergi danaku corakkan dengan cerita baru..
past was past.. just grap the future.. Insya-Allah, akan dipertemukan juga dengan orang yang selayaknya menerima cinta aku ini.. urusan jodoh dan ajal itu milik Allah SWT, kepada-Nya aku memohon agar dipertemukan dengan jodoh ang telah ditetapkan untukku.. Amin..

0 Comments

Post a Comment

Let It Go

hmm.. topic tu mcm OST cerita Frozen kan hehe..
actually, dari last year aku nak share dengan ko..tapi tak dan ler nak menaip nih..
hehe.. ape yang aku nak share ni cuma aku nak cakap yang aku dah lama cuba lupakan orang yang aku admired tu.. thanks to kawan aku Nurul sebab kalau tak disebabkan kata-kata dia mungkin aku still lagi mengharapkan orang tu..

move on to new episode and now Alhamdulillah, aku berjaya meleraikan perasaan aku dekat dia..
aku cuma biarkan perasaan tu berlalu pergi danaku corakkan dengan cerita baru..
past was past.. just grap the future.. Insya-Allah, akan dipertemukan juga dengan orang yang selayaknya menerima cinta aku ini.. urusan jodoh dan ajal itu milik Allah SWT, kepada-Nya aku memohon agar dipertemukan dengan jodoh ang telah ditetapkan untukku.. Amin..

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.