0

aKu & keRja

Posted by lina yazid on 7:51 PM
kalau cakap pasal kerja ni memang tak kan pernah habis kan..hmm..bosan tu memang ada..tapi tu la..aku pun takde other option lain..so, just stay je kat situ..

bulan March ni memang sangat lah memenatkan,menyeksakan & memeritkan bagi aku..mana tak nya..pergi kerja pukul 8 pagi, balik kerja lak pukul 8 malam..kalau kat tempat lain, dah boleh claim O.T dah tu..tapi kat tempat kerja aku memang takde makne nye nak claim O.T..waktu kerja aku sepatutnya, 9 pagi sampai 6 petang, tapi realitinya, 8 pagi sampai 8 malam..gila kan..?? huhu..takpelah..lagi pun ni pengalaman kerja aku yang pertama..mungkin bila aku dapat kerja lain nanti, akan lebih flexible ke..mana tau kan..rezeki kat tempat lain pulak..

betul jugak apa yang si imran tu cakap, kalau nak cerita pasal kerja ni, memang tak kan pernah habis..so, just biar je flow tu, if ada rezeki kat tempat lain, angkat kaki je..huhu..betul jugak cakap budak n, sebab setiap kali keluar makan dengan kitorang atau geng lain, cerita lain memang tarak, KERJA KERJA & KERJA.. huhu..sorry la weh..memang try nak elak dari bercerita pasal kerja tapi kalau orang tu tengah tak puas hati, memang tu je yang dia fikir..huhu

*rasa macam banyak je nak tulis, tapi bila start taip, jadi blur kejap & tak tak tau nak tulis apa..hmm..*

0 Comments

Post a Comment

aKu & keRja

kalau cakap pasal kerja ni memang tak kan pernah habis kan..hmm..bosan tu memang ada..tapi tu la..aku pun takde other option lain..so, just stay je kat situ..

bulan March ni memang sangat lah memenatkan,menyeksakan & memeritkan bagi aku..mana tak nya..pergi kerja pukul 8 pagi, balik kerja lak pukul 8 malam..kalau kat tempat lain, dah boleh claim O.T dah tu..tapi kat tempat kerja aku memang takde makne nye nak claim O.T..waktu kerja aku sepatutnya, 9 pagi sampai 6 petang, tapi realitinya, 8 pagi sampai 8 malam..gila kan..?? huhu..takpelah..lagi pun ni pengalaman kerja aku yang pertama..mungkin bila aku dapat kerja lain nanti, akan lebih flexible ke..mana tau kan..rezeki kat tempat lain pulak..

betul jugak apa yang si imran tu cakap, kalau nak cerita pasal kerja ni, memang tak kan pernah habis..so, just biar je flow tu, if ada rezeki kat tempat lain, angkat kaki je..huhu..betul jugak cakap budak n, sebab setiap kali keluar makan dengan kitorang atau geng lain, cerita lain memang tarak, KERJA KERJA & KERJA.. huhu..sorry la weh..memang try nak elak dari bercerita pasal kerja tapi kalau orang tu tengah tak puas hati, memang tu je yang dia fikir..huhu

*rasa macam banyak je nak tulis, tapi bila start taip, jadi blur kejap & tak tak tau nak tulis apa..hmm..*

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.