0

'aiman tak kesah'

Posted by lina yazid on 6:50 AM
"AIMAN TAK KESAH"

hmm..aku memang suka sangat cakap macam tu kan..since sekolah dulu sampai sekarang.. tu memang ayat favourite aku..hehe

nak story sikit pasal tempat kerja aku sekang ni..dengar cerita nya ade increasement tahun ni..admin aku tengah prepare tuk increasement sekarang ni..

bagi aku..ade increasement ke,takde increasement ke..aku pe kesah..yang penting gaji aku jalan..
bukan nak cakap ape..tapi memang sakit hati la dengan admin aku ni..dia tu setiap kali lepas aku tengah nak duduk kejap je,,ade saje yang dia nak tanya..yang tak boleh blah..dia boleh tanya kat aku.."lina..u tak ada buat kerja ka?"aiyoo..padahal aku aru je siapkan kerja aku..tak sampai seminit pun aku rehat moi..kalau ye aku tak buat kerja..dah sah2 la bila ko bagi task tu aku memang tak siapkan moi..ko yang tak nampak aku sibuk gi tempat orang semata2 nak cari kerja..sampaikan dorang sendiri pun naik pening sebab dah tak tahu nak bagi aku kerja ape..hah!! tu pun ko nak cari point lagi ke??

so..lantak la moi kalau ko nak naikkan gaji aku ke or ko nak staykan gaji aku ke..aku memang tak kesah..yang penting..ko bayar gaji aku setiap bulan..kot kalau ko potong gaji aku tu memang la aku cakap.."AIMAN KESAH!!"..

0 Comments

Post a Comment

'aiman tak kesah'

"AIMAN TAK KESAH"

hmm..aku memang suka sangat cakap macam tu kan..since sekolah dulu sampai sekarang.. tu memang ayat favourite aku..hehe

nak story sikit pasal tempat kerja aku sekang ni..dengar cerita nya ade increasement tahun ni..admin aku tengah prepare tuk increasement sekarang ni..

bagi aku..ade increasement ke,takde increasement ke..aku pe kesah..yang penting gaji aku jalan..
bukan nak cakap ape..tapi memang sakit hati la dengan admin aku ni..dia tu setiap kali lepas aku tengah nak duduk kejap je,,ade saje yang dia nak tanya..yang tak boleh blah..dia boleh tanya kat aku.."lina..u tak ada buat kerja ka?"aiyoo..padahal aku aru je siapkan kerja aku..tak sampai seminit pun aku rehat moi..kalau ye aku tak buat kerja..dah sah2 la bila ko bagi task tu aku memang tak siapkan moi..ko yang tak nampak aku sibuk gi tempat orang semata2 nak cari kerja..sampaikan dorang sendiri pun naik pening sebab dah tak tahu nak bagi aku kerja ape..hah!! tu pun ko nak cari point lagi ke??

so..lantak la moi kalau ko nak naikkan gaji aku ke or ko nak staykan gaji aku ke..aku memang tak kesah..yang penting..ko bayar gaji aku setiap bulan..kot kalau ko potong gaji aku tu memang la aku cakap.."AIMAN KESAH!!"..

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.