0

~aKu & Si kEp0CHi~

Posted by lina yazid on 4:39 PM
apela dorang ni..kalo dah kepochi tu..mmg takkan pernah diam tuk cari bahan kn..
haish..psl kwn kt opis pn blh jd bahan korang..

selama aku b'kawan ni..belum pernah lg aku jmp bdk sekepochi ko..
sorry to say..kalo kt kg aku..dorang akan ckp ko ni jobo..
maksudnya: langsung takde rasa/erti malu..

aku kelakar sgt dgn soalan ko yg ko anggap 'HOT' tu..
S: L, selama ni awak ade simpan perasaan ke kat C?
L: Tak
S: Kalo mcm tu, awak ade simpan perasaan ke kt I?
L: ....
time tu mmg takde benda lain dlm kepala aku..
aku mmg nk tuju balik satu je soalan kt ko..
"S, awak pernah makan kasut saiz 4, 5 tak?"

patutlah aku tak boleh masuk dgn ko..bkn sbb aku yg tak up-to-date or old fashion..
but sbb ko sendiri weh..betul jgk ape yg aku ckp kt I & N..
mmg aku tak boleh nk masuk dgn bdk yg overexposed mcm ko ni..

aku boleh je nk cakap kt ko ape yg aku rasa terhadap I & C ni..
tapi bila aku tengok ko nya peel ni..better aku diam & wat dunno je..
mmg patut pun aku juz anggap ko sebagai ofismate..kalaupun ko & aku duk umah sewa..
aku juz anggap ko sebagai housemate a.k.a bdk yg sama2 menyewa umah dgn aku..
not more than that..

disebabkan soalan si S ni tadi..tiba2 lak aku teringat kt satu soalan yg I pernah tanya kt aku..
I: Ko dgn S,C,N & aku ni mcm mana eh? Rakan sekerja or Rakan? 
    Rakan sekerja dgn Rakan ni lain tau..beza..
L: Aku pun tau Rakan sekerja dgn Rakan ni lain..beza..
    Aku dgn S, Rakan sekerja... Kalo aku dgn N tu,Rakan..sama mcm ko..
I: ...

*p/s to si kepochi...
- kalo ko tak tau hal yg sebenar..tak payah lah nk spread rumors or buat spekulasi yg ado2..
- juz jaga diri & kain ko sendiri pn dah cukup..tak payah nk advance sgt..




0 Comments

Post a Comment

~aKu & Si kEp0CHi~

apela dorang ni..kalo dah kepochi tu..mmg takkan pernah diam tuk cari bahan kn..
haish..psl kwn kt opis pn blh jd bahan korang..

selama aku b'kawan ni..belum pernah lg aku jmp bdk sekepochi ko..
sorry to say..kalo kt kg aku..dorang akan ckp ko ni jobo..
maksudnya: langsung takde rasa/erti malu..

aku kelakar sgt dgn soalan ko yg ko anggap 'HOT' tu..
S: L, selama ni awak ade simpan perasaan ke kat C?
L: Tak
S: Kalo mcm tu, awak ade simpan perasaan ke kt I?
L: ....
time tu mmg takde benda lain dlm kepala aku..
aku mmg nk tuju balik satu je soalan kt ko..
"S, awak pernah makan kasut saiz 4, 5 tak?"

patutlah aku tak boleh masuk dgn ko..bkn sbb aku yg tak up-to-date or old fashion..
but sbb ko sendiri weh..betul jgk ape yg aku ckp kt I & N..
mmg aku tak boleh nk masuk dgn bdk yg overexposed mcm ko ni..

aku boleh je nk cakap kt ko ape yg aku rasa terhadap I & C ni..
tapi bila aku tengok ko nya peel ni..better aku diam & wat dunno je..
mmg patut pun aku juz anggap ko sebagai ofismate..kalaupun ko & aku duk umah sewa..
aku juz anggap ko sebagai housemate a.k.a bdk yg sama2 menyewa umah dgn aku..
not more than that..

disebabkan soalan si S ni tadi..tiba2 lak aku teringat kt satu soalan yg I pernah tanya kt aku..
I: Ko dgn S,C,N & aku ni mcm mana eh? Rakan sekerja or Rakan? 
    Rakan sekerja dgn Rakan ni lain tau..beza..
L: Aku pun tau Rakan sekerja dgn Rakan ni lain..beza..
    Aku dgn S, Rakan sekerja... Kalo aku dgn N tu,Rakan..sama mcm ko..
I: ...

*p/s to si kepochi...
- kalo ko tak tau hal yg sebenar..tak payah lah nk spread rumors or buat spekulasi yg ado2..
- juz jaga diri & kain ko sendiri pn dah cukup..tak payah nk advance sgt..



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.