0

aKu & BLog

Posted by lina yazid on 8:24 PM
(linayazid.blogspot.com)


dlm diam2..rupa nya dh hampir 4 tahun ko jd peneman aku tuk luahkan semua yg aku rasa..
lama wo..since 2009 smpi 2012..lama uh..aku pn tak tau knp aku lbh senang luahkan kt ko..
mungkin sbb aku ni jenis yg suka smpn je ape yg aku rasa..
atau mungkin bila aku try tuk luahkan kt orang (xkesah la family or kwn), aku tak dpt respon
yg baik dari mereka..hmm..aku pun tak tau knp jd mcm tu..


ko pn tau kn..mula2 dulu aku create ko sbb suka2,mengisi masa lapang (kononnya..)
& time tu aku mmg gila dgn software2 editing ni kn..
tp skrg..aku mcm dh wat ko sbg teman tuk aku bercerita dgn penuh emosi..(erk..konon la..)
aku bebas luahkan apa je yg rasa kt ko..dr cerita suka,gembira,marah,geram,benci,sedih & mcm2 lg la..


yg best nya..aku duk luahkan kt ko..tp kwn2 aku semua cari aku tuk luahkan apa yg dorg rasa..
aku pn mmg jenis yg tak kesah..asalkan dorg dpt cold down sikit dorg pnya emosi @ beban kepala 
dorg time tu pn dah cukup bg aku..


pernah gak dorg ckp kt aku.."Ko ni mmg PENDENGAR yg BAIK..tp ko bkn PENASIHAT yg BAIK.."
hehe..mmg pn..aku mengaku statement dorg tu betul..hehe..


amacam my beloved blog..terharu tak ko dengar luahan ikhlas & sentimental aku ni?? hehe..
mcm la ko leh jwb soalan aku ni kn..hehe..


anyway..TQVM & Love U Soooo Much...!!!

0 Comments

Post a Comment

aKu & BLog

(linayazid.blogspot.com)


dlm diam2..rupa nya dh hampir 4 tahun ko jd peneman aku tuk luahkan semua yg aku rasa..
lama wo..since 2009 smpi 2012..lama uh..aku pn tak tau knp aku lbh senang luahkan kt ko..
mungkin sbb aku ni jenis yg suka smpn je ape yg aku rasa..
atau mungkin bila aku try tuk luahkan kt orang (xkesah la family or kwn), aku tak dpt respon
yg baik dari mereka..hmm..aku pun tak tau knp jd mcm tu..


ko pn tau kn..mula2 dulu aku create ko sbb suka2,mengisi masa lapang (kononnya..)
& time tu aku mmg gila dgn software2 editing ni kn..
tp skrg..aku mcm dh wat ko sbg teman tuk aku bercerita dgn penuh emosi..(erk..konon la..)
aku bebas luahkan apa je yg rasa kt ko..dr cerita suka,gembira,marah,geram,benci,sedih & mcm2 lg la..


yg best nya..aku duk luahkan kt ko..tp kwn2 aku semua cari aku tuk luahkan apa yg dorg rasa..
aku pn mmg jenis yg tak kesah..asalkan dorg dpt cold down sikit dorg pnya emosi @ beban kepala 
dorg time tu pn dah cukup bg aku..


pernah gak dorg ckp kt aku.."Ko ni mmg PENDENGAR yg BAIK..tp ko bkn PENASIHAT yg BAIK.."
hehe..mmg pn..aku mengaku statement dorg tu betul..hehe..


amacam my beloved blog..terharu tak ko dengar luahan ikhlas & sentimental aku ni?? hehe..
mcm la ko leh jwb soalan aku ni kn..hehe..


anyway..TQVM & Love U Soooo Much...!!!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2009 .:i mY mE minE:. All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.